Individuele coachingIndividueel traject


Ieder kind ervaart weleens angst en onzekerheid.


Het coachtraject van Boksend Groeien biedt op een laagdrempelige wijze hulp aan kinderen die net even dat steuntje in de rug kunnen gebruiken. Spelenderwijs en oplossingsgericht wordt aan de hulpvraag gewerkt.


Kennismakingsgesprek


Ieder coachtraject begint met een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de hulpvraag van u en uw kind. We bespreken of de hulpvraag passend is bij mijn begeleiding en praktijk. Zo niet, dan zal ik dit eerlijk melden en het kind doorverwijzen naar een andere vorm van hulpverlening.


Intakegesprek


Wanneer u besluit om een coachingstraject bij mij te starten, dan plannen we een intakegesprek in. Graag verwelkom ik u, samen met uw partner en kind, in mijn praktijk. Zo kunnen we kijken of er een klik is tussen mij en uw kind. Het is erg belangrijk dat uw kind zich op zijn / haar gemak voelt bij mij, zodat we samen aan de slag kunnen gaan.


Boksend Groeien


Na het intakegeprek plannen we het traject in. Het traject kan bestaan uit 4,6 of 8 coachafspraken. We bespreken tijdens de intake welk traject het meest passend is. Dit is afhankelijk van de hulpvraag. Een traject van 4 weken is altijd het minimale wat we nodig hebben voor verandering. Het programma Boksend Groeien biedt in deze afspraken de volledige basis voor kinderen om zich sterker en weerbaarder te voelen en meer zelfvertrouwen te ervaren. Hoe langer we een traject kunnen inzetten, hoe meer verandering we kunnen realiseren.


Certificaat


Na afloop van het Boksend Groei traject ontvangt uw zoon of dochter een certificaat. Een mooi aandenken en tevens hulpmiddel voor hetgeen ze geleerd hebben.


Afsluiten met ouders


In een traject van 6 of 8 afspraken, sluiten we altijd af met een ouderles. Hierbij nodig ik de ouder(s), broertjes of zusjes of andere gewenste familieleden uit. We ervaren met elkaar wat het kind geleerd heeft. Jullie krijgen als ouders tips en tools mee zodat jullie thuis ook met elkaar aan de slag kunnen.