Boksend Groeien is een effectief bewezen programma waarin kinderen een training volgen die de persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Boksen is een sport! En deze sport biedt een unieke combinatie met de ontwikkeling van het kind. Boksen bevat waarden die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Door middel van boksspellen en het aanleren van bokstechnieken stimuleren we het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en wederzijds respect. Dit programma verbetert de mentale, fysieke en sociale kracht van het kind!

Boksend Groeien werkt volgens het officieel erkende programma Boksend Opvoeden. Ik ben officieel gecertificeerd Boksend Opvoedcoach en geef deze sportieve training in de gym van Thaigym te Zoetermeer. Hier kunnen we in een veilige omgeving het bovengenoemde aanbieden en hebben we de beschikking over diverse boksmaterialen.

Deze groepstraining bestaat uit 6 lessen. De laatste les is een ouderles. Hierbij gaan de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben én mogen de ouders ook hun skills laten zien! Tijdens 1 van deze lessen zal er ook een gastdocent langskomen; een trainer met een overdosis aan ervaring wat betreft weerbaarheid en zelfvertrouwen uitstralen.

 

 

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN GROEPSLESSEN. WENST U UW KIND OP DE WACHTLIJST TE PLAATSEN? STUUR DAN EEN MAIL NAAR INFO@BOKSENDGROEIEN.NL

Kinderen leren o.a:

* Stevig te staan

* Grenzen aan te geven

* Fysieke ontspanning

* Beter te focussen

* Sociale vaardigheden

* Voor zichzelf op te komen

* Helpende gedachten

* Kwaliteiten

Wat krijg je?

 

* 6 lessen

* 1 les met ouders

* Diploma en medaille na afloop

* Werkboekje

* Tussentijdse evaluatie  

Kosten per deelnemer:

€ 199,-