Boksend Groeien bij u op school!

 

Boksend Groeien biedt de mogelijkheid om het Boksend Groei programma aan te bieden op scholen of andere instanties die zich inzetten voor kinderen. Deze effectieve methode biedt kinderen handvatten om meer zelfvertrouwen te krijgen, grenzen durven aangeven, wederzijds respect te hebben, maar voornamelijk een overdosis plezier. Op sportieve wijze ga ik, met inzet van boksspellen en bokstechnieken, actief met de kinderen aan de slag. Boksend Groeien hanteert uiteraard een pedagogische werkwijze.

Boksend Groeien wordt regelmatig ingezet om pesten op scholen tegen te gaan! Een mooi proces waarbij kinderen middels boksspellen en bokslessen leren hoe ze met elkaar om kunnen gaan, wat pesten doet en vooral de schade van pesten op lange termijn.

Deze trainingsmethode kan op locatie worden gegeven. In overleg is het tevens mogelijk om deze training in te zetten in een daarvoor geschikte sportruimte binnen Zoetermeer. Meer weten? Neem dan telefonisch contact met mij op; 06-14670413 of mail naar info@boksendgroeien.nl