Workshops

Boksend Groeien organiseert workshops voor diverse doelgroepen. Tijdens deze workshops leer je kennis maken met de werkwijze van Boksend Groeien. Op een laagdrempelige manier ga je werken aan je zelfvertrouwen, weerbaarheid en je lichaamstaal. Hoe reageer je in bepaalde situaties? Wat straal je uit? Hoe geef je je grenzen duidelijk aan? Dit, en nog veel meer, ervaar je tijdens een leuke en sportieve workshop bij Boksend Groeien!

Tevens geven wij workshops aan ouders. Hierbij werken wij volgens de methode SOS- kinder en emoties. Ouders leren in deze workshop omgaan met én reageren op emoties van kinderen. Tijdens deze workshop ontvangen ouders handige tools om thuis mee aan de slag te gaan. Het zal de onderlinge band versterken en de harmonie binnen het gezin positeif beïnvloeden.


Prijzen voor de workshops zijn op aanvraag.

Online workshop SOS kinderen en emoties

Datum: Donderdag 18 februari 2021 20.30u

Vaak vinden ouders het lastig om met de emoties van hun kind om te gaan. Hoe voorkom je ongewenst gedrag? Hoe zorg je voor een goede harmonie binnen het gezin? Hoe stel je duidelijk grenzen? Deze, en nog veel meer vragen komen aan bod tijdens de workshop SOS kinderen en emoties. Tijdens deze workshop ontvangen ouders algemene informatie over de emoties van kinderen en ontvangen ze praktische tips, welke direct toepasbaar zijn in de praktijk.

De workshop vindt online plaats en duurt circa 75 minuten.Meiden

workshop

Ouder-kind

workshop

SOS emoties

workshop

Organisaties

workshop