1. Individueel trajectIeder kind ervaart weleens angst en onzekerheid.Het coachtraject van Boksend Groeien biedt op een laagdrempelige wijze hulp aan kinderen die net even dat steuntje in de rug kunnen gebruiken. Spelenderwijs en oplossingsgericht wordt aan de hulpvraag gewerkt.


Kennismakingsgesprek

Ieder coachtraject begint met een vrijblijvend, kosteloos kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de hulpvraag van u en uw kind. We bespreken of de hulpvraag passend is bij mijn begeleiding en praktijk. Zo niet, dan zal ik dit eerlijk melden en het kind doorverwijzen naar een andere vorm van hulpverlening.


Intakegesprek

Wanneer u besluit om een coachingstraject bij mij te starten, dan plannen we een intakegesprek in. Graag verwelkom ik u, samen met uw partner en kind, in mijn praktijk. Zo kunnen we kijken of er een klik is tussen mij en uw kind. Het is erg belangrijk dat uw kind zich op zijn / haar gemak voelt bij mij, zodat we samen aan de slag kunnen gaan.


Boksend Groeien

Na het intakegeprek plannen we het Boksend Groei traject in. Binnen dit traject vindt telkens 1 afspraak plaats in de 14 dagen. In totaal plannen we 5 afspraken. Het programma Boksend Groeien biedt in 5 afspraken de volledige basis voor kinderen om zich sterker en weerbaarder te voelen en meer zelfvertrouwen te ervaren. Wanneer ouders de voorkeur geven aan een vervolg, is het altijd mogelijk om losse lessen bij te boeken.


Certificaat

Na afloop van het Boksend Groei traject ontvangt uw zoon of dochter een certificaat. Een mooi aandenken en tevens hulpmiddel voor hetgeen ze geleerd hebben.

2. GroepstrainingDé groepstraining waarbij weerbaarheid en zelfvertrouwen groeit!Boksend Groeien is een effectief bewezen programma waarin kinderen een training volgen die de persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Boksen is een sport! En deze sport biedt een unieke combinatie met de ontwikkeling van het kind. Boksen bevat waarden die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Door middel van boksspellen en het aanleren van bokstechnieken stimuleren we het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en wederzijds respect. Dit programma verbetert de mentale, fysieke en sociale kracht van het kind!

Boksend Groeien werkt volgens het officieel erkende programma Boksend Opvoeden. Ik ben officieel gecertificeerd Boksend Opvoedcoach en geef deze sportieve training in de gym van Thaigym te Zoetermeer. Hier kunnen we in een veilige omgeving het bovengenoemde aanbieden en hebben we de beschikking over diverse boksmaterialen.

Deze groepstraining bestaat uit 8 lessen. De laatste les is een ouderles. Hierbij gaan de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben én mogen de ouders ook hun skills laten zien! Tijdens 1 van deze 8 lessen zal er ook een gastdocent langskomen; een trainer met een overdosis aan ervaring wat betreft weerbaarheid en zelfvertrouwen uitstralen.

Deze training zal op meerdere data per jaar van start gaan. Er zitten maximaal 8 kinderen in een groep.


Nieuwe data januari!


13 januari 2021 gaan we weer van start met een nieuwe groep kids!

Geef je snel op!


Deze training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Lestijd: 16.15u-17.15u3. Kids boksfun


Spelenderwijs je weerbaarheid en zelfvertrouwen vergroten met inzet van leuke boksspelletjes en bokstechnieken!

Kids boksfun is een 9 -weekse training voor kinderen van 5-8 jaar. Tijdens deze training staat weerbaarheid en zelfvertrouwen centraal. Gedurende 60 minuten werken we aan de conditie, kracht, en gaan we, spelenderwijs, het zelfvertrouwen en weerbaarheid van het kind vergroten. Ik maak gebruik van leuke boksspellen en diverse bokstechnieken. Kinderen leren samen te werken en hun grenzen aan te geven. Een groep bestaat uit maximaal 10 kinderen. Aan het einde van deze training weten kinderen hoe ze sterk moeten staan en kunnen ze beter hun grenzen aangeven. Tijdens de laatste les mogen de kinderen aan hun ouders laten zien wat ze hebben geleerd. Tevens zal er in les 6 of 7 een gastdocent langskomen. Deze trainster geeft al jarenlang les aan jeugd en volwassenen volgens de zelfverdedigingtechniek Kravmaga. Een trainingsmethode waarin kinderen nog meer leren hoe te reageren in noodsituaties.

Deze training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. De nieuwe reeks trainingen starten op 13 januari 2021.

Geef je snel op!

Lestijden: 15.00u - 16.00u