Groepstraing Boksend Groeien

Boksend Groeien is een effectief bewezen programma waarin kinderen een training

volgen die de persoonlijke ontwikkeling stimuleert.


Boksen is een sport! En deze sport biedt een unieke combinatie met de ontwikkeling van het kind. Boksen bevat waarden die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Door middel van boksspellen en het aanleren van bokstechnieken stimuleren we het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid en wederzijds respect. Dit programma verbetert de mentale, fysieke en sociale kracht van het kind!

Boksend Groeien werkt volgens het officieel erkende programma Boksend Opvoeden. Ik ben officieel gecertificeerd Boksend Opvoedcoach en geef deze sportieve training in de gym van Thaigym te Zoetermeer. Hier kunnen we in een veilige omgeving het bovengenoemde aanbieden en hebben we de beschikking over diverse boksmaterialen.

Deze groepstraining bestaat uit 8 lessen. De laatste les is een ouderles. Hierbij gaan de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben én mogen de ouders ook hun skills laten zien! Tijdens 1 van deze 8 lessen zal er ook een gastdocent langskomen; een trainer met een overdosis aan ervaring wat betreft weerbaarheid en zelfvertrouwen uitstralen.

Deze training zal op meerdere data per jaar van start gaan. Er zitten maximaal 8-10 kinderen in een groep.

Nieuwe data januari!

13 januari 2021 gaan we weer van start met een nieuwe groep kids!

Geef je snel op!

Deze training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Lestijd: 16.15u-17.15u