" Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen en volwassenen groeien, wanneer zij kennismaken met de waarden van het

boksen. Een mooie en unieke combinatie van coaching, beweging en spel, welke een enorme boost geeft aan je persoonlijke ontwikkeling."

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Mijn naam is Debora van Velzen en samen met mijn man en twee dochters woon ik in Zoetermeer. Van jongs af aan ben ik begaan met de mensen in mijn omgeving; een gevoel dat alleen maar sterker is geworden sinds ik moeder ben geworden ( in 2006 en 2008). Na een paar actieve jaren als ondernemer in de detailhandel besloot ik mijn leven over een andere boeg te gooien. Na de verkoop van mijn bedrijf ben ik de studie HBO kindercoaching gestart. Na het behalen van het diploma kindercoach en coaching voor ADHD / ADD, ben ik begonnen met de opleiding Speltherapie. Speltherapie wordt ingezet bij kinderen die het moeilijk vinden om over hun gevoelens en gedachten te praten. In deze periode startte ik ook als jeugdtrainer kickboksen bij Thaigym Zoetermeer. Hierdoor ervaarde ik nog meer wat spel, beweging, maar vooral de bokssport, doet voor kinderen én volwassenen.

 

In 2019 opende ik mijn kindercoach praktijk Kid'z coaching. Al snel merkte ik dat de inzet van de bokstechnieken, welke ik tijdens de coachingtrajecten inzette, enorm effectief is. Kinderen groeide, zowel fysiek als mentaal. In dit zelfde jaar besloot ik deel te nemen aan de opleiding "Boksend Opvoeden" van Annie Joosten. Annie Joosten is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast Nederlands kampioen boksen, maar vooral het brein achter het programma "Boksend Opvoeden". Ik behaalde het basisdiploma "Boksend Opvoedcoach" en enkele maanden later het gevorderden diploma "Boksend Opvoedcoach Gevorderd".

 

Hiermee vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Na diverse trainingen en individuele trajecten, die ik mocht uitvoeren met deze technieken, besloot ik Boksend Groeien te starten. Dit programma is ontwikkeld voor zowel kinderen als voor volwassenen. Veel ouders, waarvan hun kind bij mij een traject volgden, gaven geregeld aan dit ook voor zichzelf te willen ervaren.

Naast alle coachvormen in de gym, ben ik ook werkzaam als cursusleider voor Boksend Opvoeden. Meerdere keren per jaar reis ik af naar het oosten van het land om daar (zorg)profesionals op te leiden. Ik leer ze boksen in te zetten als therapeutisch middel. Daarnaast ben ik actief als scholencoordinator voor Boksend Opvoeden. Iedere gecertificeerde trainer die dit programma wil inzetten op scholen ondersteun ik waar nodig.

Met Boksend Groeien kan ik zowel kinderen als volwassenen handvatten aanreiken hoe om te gaan met hun emoties, lichaamsbewust te worden, maar vooral lekker in je vel te zitten. Dit, met inzet van bokstechnieken en boksspellen, waarbij je fysiek en mentaal GROEIT! 

Wil je ook ervaren wat Boksend Groeien voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op

 

Boksend Groeien is een officieel gediplomeerd Boksend Opvoedcoach

Boksend Groeien is een officieel gecertificeerd Boksend Opvoedcoach. Meer weten over dit erkende trainingsprogramma?

www.boksendopvoeden.nl

  

Boksend Groeien is een officieel gecertificeerd SOS kinderen en emotie trainer. Meer weten over dit erkende programma voor ouders en kinderen?

www.sos-kinderenenemoties.nl